free html5 templates
Mobirise

Sitter ni fortfarande och kuverterar fakturor?

Nej, det var förr i tiden. Men faktum är att era kunder ställer högre och högre krav på hur de vill få fakturor från er  - och hur fakturan ser ut.

Önskemål som samfakturering av olika projekt eller olika detaljeringsgrader beroende på projekt och kund till olika distributionssätt - snigelpost, epost, e-faktura eller kanske självfaktura.  

 

  • SAMFAKTURERA - Flera uppdrag till samma kund och fakturareferens samfaktureras om du inte anger på projektet att det ska särfaktureras.
  • VÄLJ DETALJERINGSGRAD PÅ FAKTURAN - Ska samtliga tidrapporter visas på fakturan, eller räcker det med totalt antal timmar? Ska material specificeras eller räcker det med en klumpsumma? Svaret är nog "det beror på", och det är därför du kan ange i varje projekt hur fakturan ska se ut.  
  • VÄLJ DISTRIBUTIONSSÄTT  - Utskick av fakturorna gör du med ett musklick, och det är oavsett vilket sätt du valt att skicka fakturan - glöm att skriva ut, kuvertera, frankera och posta dina fakturor längre. Vill ni skicka fakturan som en pdf, eller hellre, låta Billectas smarta automatik först skicka fakturan med epost, om mailet inte levereras eller om det inte öppnas så skickas fakturan per post med automatik. Dessutom kan du välja e-faktura, såväl till privatpersoner som företag.
  • FÖRSÄTTSBLAD OCH BILAGOR - Vill du skicka med ett erbjudande eller en annan bilaga till din faktura? Inga problem, Take Charge har stöd för både försättsblad och bilagor som samdistribueras med fakturan.

KONTAKTA OSS

Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig snarast