html templates
Mobirise

Objektregister

Oavsett om ni installerar värmepannor, servar båtmotorer eller arbetar med fastighetsförvaltning behöver ni hålla koll på kundernas objekt.

I Take Charge har ni en väldigt flexibel lagring av objekt som passar de flesta branscher. Objekten knyter ni till respektive kund och kan också knytas till projekten. 

Till respektive objekt har ni en händelselogg och även möjlighet att knyta dokument och bilder såsom avtal, instruktioner, manualer eller ritningar - faktum är att Take Charge ofta blir den enda dokumentlagringen ni behöver. 


 

 

  • LÄGG UPP ERA EGNA TYPER AV OBJEKT - Ni kan själva definiera olika objekttyper (en fastighet, larmanläggning, fartyg eller värmepanna) och skapa olika egenskaper för respektive objekttyp, såsom serienummer, garantitid, serviceintervall, tillverkare, strömkälla etc. 
  • KOPPLA DOKUMENT OCH BILDER TILL OBJEKTEN - Ha alla uppgifter på ett ställe, även om det är externa dokument såsom avtal, instruktioner, ritningar eller foton så kan ni ladda upp och knyta de till respektive objekt. Ni kan också tagga dokumenten med nyckelord och ge dem en kort beskrivning.  
  • KOPPLA OBJEKTEN TILL PROJEKT - Era uppdrag, eller projekt som vi ofta kallar det, är ju ofta relaterade till ett eller flera av era kunds objekt, därför är det ofta viktigt att kunna ange detta i respektive uppdrag.

KONTAKTA OSS

Fyll i nedan formulär så återkommer vi till dig snarast